Cennet Çorbası (Mısır Unlu Çorba) Yumuşak İçimli Nefis Lezzet

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Çözümler
1
Tepkime
16
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Cennet Çorbası (Mısır Unlu Çorba) Yumuşak İçimli Nefis Lezzet Tanımı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı mısır unu
1 adet soğan
1 adet patates
2 diş sarımsak
6 su bardağı su
1-2 su bardağı tavuk suyu varsa
Tuz
Karabiber
Üzeri için;
Sıvı yağ
Toz kırmızı biber

Cennet Çorbası (Mısır Unlu Çorba) Yumuşak İçimli Nefis Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını tencereye alın eriyince üzerine mısır ununu ekleyip biraz kavurun.
Üzerine büyük büyük gelişi hoş doğranmış soğan ve küp küp doğranmış patatesi ekleyip karıştırın sarımsakları soyu bütün olarak ekleyin.
Kavurmaya devam edin.
Sıcak suyu varsa et suyunu ekleyin tuzu ve karabiberi ek edip karıştırın.
Bir taşım kaynayınca altını kısıp 15 dakika patatesler yumuşayana kadar pişirin.
Pişince çorbayı blender dan geçirin. Kıvamı koyu olursa su ekleyin. Damak zevkine nazaran ayarlayın.
Servis tabağına alın üzerine sıvı yağ ile toz kırmızı biberi biraz yakıp üzerinde gezdirin. Afiyet olsun.
Cennet Çorbası (Mısır Unlu Çorba) Yumuşak İçimli Nefis Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Kolot Peynirli Kuymak Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağ 2 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı kolot peynir Kolot Peynirli Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağını tavamızda eritip mısır unumuzu ekliyoruz yakmadan kavuruyoruz. Daha sonra suyumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Körili Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Orta uzunluk soğan 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 şeker kaşığı domates salçası 4 çorba kaşığı sıvı yağ Orta uzunluk havuç Yarım şeker kaşığı karabiber Yarım şeker kaşığı kimyon Yarım şeker kaşığı kırmızı biber Bir şeker kaşığı köri 4 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru
Kereviz Yapraklı Erişteli Çorba(İftara Ayran Aşı) Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı süzme yoğurt 3 yemek kaşığı mesken yoğurdu 1 kahve fincanı erişte 1 yemek kaşığı doruklu un 1 tablet tavuk bulyon 1 tutam ince kıyılmış kereviz yaprağı 5 su bardağı su Üzerine sos için; 1 kahve fincanı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
  • Soru
Mantılı Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek (kalabalıksanız yarım su bardağı daha ekleyebilirsiniz) 3 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı salça (1 kaşığını biber salçası kullabilirsiniz) 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet havuç 1 adet patates 1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Cennet Çorbası Nasıl Yapılır Nefis Yemek Tarifleri? Şimdi size tam bir lezzet şöleni sunuyoruz. Cennet çorbası, sofralarınıza renk ve tat katacak bir tarif. Bu nefis yemek tarifiyle misafirlerinizi etkileyeceksiniz. İlk adım olarak, taze sebzeleri doğrayın ve tencereye koyun. Ardından, suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Üst Alt