Çok Basit Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı kırmızı mercimek
5 su bardağı su
Tuz
1 tatlı kaşığı nar eşkisi
1 diş sarımsak

Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kırmızı mercimeğimizi ice yıkayalım ve keyifli 5 su bardağı su ile haşlayalım.
Suyunu çekinceye kadar haşlamaya devam edelim.
Suyu çekince tabağımıza alalım.
Üzerine bol zeytin yağ ek edelim .
Sarımsağımızı rendeleyelim ve üzerine 1 tatlı kaşığı tatlı nar eşkisi gezdirelim.Artık bana bana yemeye hazır
Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Bulgurişi Tanımı İçin Malzemeler 5 adet patates 1 bardak beyaz, esmer bulgur karışımı 1 bardak kırmızı mercimek 1 adet büyük kuru soğan Yarım demet taze soğan 1 demet maydanoz 1 büyük çay bardağı zeytinyağı 3 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı acı biber salçası 3 yemek kaşığı tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
  • Soru
Mis Üzere Mesken Pizzası Dışarıdan Artık Hiç Pizza Söylemiyoruz Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için: 5 su bardağı un, 1 paket instant maya, 1/2 (yarım) yemek kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı şeker, 2 su bardağı ılık su, 4 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; Yazdan yaptığımız menemenlik(1.5 su bardağı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
  • Soru
Şerbetsiz Lokma Bu türlü Bir Tat Yok Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 tane kuru maya 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Alabildiği kadar un Bulamak için 1 su bardağı şeker Kızartmak için Ayçiçek yağı Şerbetsiz Lokma Bu türlü Bir Tat Yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru
Nefis Tat Vişne Soslu Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler Tavuk göğsü için 1 litre süt 125 gram tereyağı yahut margarin 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 adet damla sakız (Falım sakız kullandım ) Vişne sosu için 1 su bardağı tane vişne 1 su bardağı vişne suyu 1 su bardağından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Bayram İçin Şık Görünüşlü Hafif Bir Tat İrmikli Lokum Tanımı İçin Materyaller 3 su bardağı süt 8 kaşık irmik 8 kaşık şeker 1 tatlı kaşığı vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için ; Hindistan cevizi Ben franbuazlı sos kulandım siz marmelat yahut fındık ne isterseniz kullanabilirsiniz Bayram İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Üst Alt