Düdüklüde Sebzeli Kuzu Gerdan

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Düdüklüde Sebzeli Kuzu Gerdan Tanımı İçin Malzemeler
1 kg kuzu gerdan
1 adet orta soğan
1 adet havuç
3 adet orta patates
1 adet biber
Yarım yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı tepeleme domates salçası
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Yeterince su

Düdüklüde Sebzeli Kuzu Gerdan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel gerdanlarımızı suda yıkayıp düdüklümüzün içine yerleştiriyoruz.
Soğanımızı ve salçalarımızı da ekleyip yeteri kadar su koyup kapağını kapatıyoruz.
Kaynamaya başlayınca yirmi dakika pişiriyoruz.
Ayrı bir yerde patatesimizi havucumuzu ve biberimizi doğrayıp pişirdiğimiz gerdanların içine ek ediyoruz.
Baharatlarını da ekleyip tekrar kaynamaya bırakalım.
Kaynayınca on dakika daha kaynatalım sebzelerimiz pişsin.
Yanında pirinç pilavı tercih edebilirsiniz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Düdüklüde Sebzeli Kuzu Gerdan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 8adet kuzu gerdan 10-15 adet arpacık soğan 4-5 adet patates 2 adet soğan Terbiye için; 1 adet limon 1 yumurta sarısı 1 kaşık un Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuzu gerdanları uygunca yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Düdüklüde Kuzu Gerdan Nasıl Yapılır? Düdüklü tencereye önceden hazırlanmış kuzu gerdan konulur. Üzerine su eklenir ve tuz, karabiber gibi baharatlarla tatlandırılır. Düdüklü tencere ocağa alınır ve yüksek ateşte kaynatılır. Kaynadıktan sonra küçük ateşe alınarak pişirilir. Yaklaşık 40 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Düdüklüde Kuzu Gerdan Nasıl Yapılır? Düdüklü tencereye önceden hazırlanmış kuzu gerdan konulur. Üzerine su eklenir ve tuz, karabiber gibi baharatlarla tatlandırılır. Düdüklü tencere ocağa alınır ve yüksek ateşte kaynatılır. Kaynadıktan sonra küçük ateşe alınarak pişirilir. Yaklaşık 40 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Sebzeli Etli Güveç Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana kuşbaşı 2 adet patates 1 büyük baş soğan 1 adet kırmızı biber 2 adet yeşil biber 2-3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı domates salçası Tuz İsteğe nazaran baharatlar 1 su bardağı soğuk su Sıvı yağ Sebzeli Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase şehriye (arpa) 1 orta uzunluk kuru soğan 1 adet yeşil biber 3-4 adet domates 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber Biraz zeytin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Üst Alt