Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren)

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi İçin Malzemeler
1 tabak haşlanmış doğranmış et
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı sıvı yağ
5 su bardağı et suyu
1 yemek kaşığı salça karışık
Tuz, pul biber,çok az kimyon
Terbiyesi için;
1 limon suyu
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sirke

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle düdüklü tencerede, kemikli eti haşlamakla işe başlıyoruz.
1 havuç,1 patates ve 1 soğanı iri iri doğrayın.
1 tatlı kaşığı kekik ve üzerini örtecek kadar su koyarak kaynamaya bırakıyoruz.
Fışladıktan sonra en az yarım saat pişiriyoruz, soğuyunca etleri kemiklerinden ayırıp küçük küçük doğruyoruz.
Sıvı yağ ile unu kavuruyoruz.
Doğradığımız etleri ve salçası ile birlikte kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
5 su bardağı et suyunu ilave edip karıştıra karıştıra kaynatıyoruz.
Tuzunu ve baharatlarını atıyoruz kıvam alınca altını kapatıyoruz (suyu eksik olursa ilave ediyoruz).
Ayrı bir kasede sarımsakları ezip limon suyu ve sirke ile birlikte kaynayan çorbamıza ilave ediyoruz.İsterseniz kaselere yanında servis yapabilirsiniz.
Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Zerdeçallı Gerdan Çorbası (Şehriyeli, Terbiyeli Efsane) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı su (gerdan haşlamadan kalan et suyu) 1 adet gerdan eti (kemiklerinden ayırıp, ayıklandı) 3 yemek kaşığı şehriye(arpa şehriye kullandım lakin tel şehriye de olur) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı yoğurt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Terbiyeli Kıyma Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz biber 1 çay kaşığı tuz 1 litre soğuk su Terbiyesi için; 4 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı su Servis ederken; 5-6 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru
Havuçlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 tavuk budu ( dolapta elinizde olan tavuğun her hangi bir yeri ile olur) 2 adet havuç 3 diş sarımsak 1 su bardağı tel şehriye 1 yumurta sarısı yarım limon suyu 2 yemek kaşığı un yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı karabiber ve tuz Havuçlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 tavuk but 1 küçük çay bardağı tel şehriye 1, 5-2 litre su Karabiber Tuz Terbiyesi için: 1 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı limon suyu 1 çay bardağı su Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Terbiyeli Çerkez Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı aşurelik buğday 5-6 tane tavuk baget 1 su bardağı haşlanmış mısır 1,5 litre sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz Terbiyesi için; 1 su bardağı yoğurt 1 tane yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Üst Alt