Fırında Samon Balığı

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Fırında Samon Balığı Tanımı İçin Gereçler
1 adet samon balığı
1 adet patates
1 adet soğan
Tuz
Zeytinyağı
Karabiber
Pul biber

Fırında Samon Balığı Tanımı Yapılışı

Öncelikle bir adet somonu dilediğiniz üzere kişi sayısına nazaran kestirebilirsiniz ben 4 modül kestirdim.Kuyruklarıyla birlikte 6 modül ya denk geldi bu 6 kesimde iki kişiyi rahatlıkla doyuruyor
Kestirdiğimiz balıkları yıkıyoruz güzelce daha sonra tuz döküp dinlenmeye bırakıyoruz.
Daha sonra bir adet patatesi soyup halka formunda kesiyoruz tepsiye diziyoruz.
Bir adet soğanı da soyup halka biçiminde yada elma söğüş usulünde kesip tepsiye diziyoruz.
Dinlenen balığımızı tepsi ye alıyoruz. Küçük bi kaseye yağ tuz az karabiber az pul biber ekleyip karıştırıyoruz.
Yaptığımız harcı balığın ve patatesin üzerine sürüp evvelce ısıttığımız fırına 180 derecede pişiriyoruz.Şimdiden teşekkürler afiyet olsun.
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Patatesli Milföy Mantı Tanımı İçin Malzemeler 5 adet milföy hamuru 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 3 adet patates 1 çay kaşığı toz kırmızı biber,karabiber Üzeri için; 1 su bardağı yoğurt 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Kıymalı Biber Dolması Tanımı İçin Malzemeler 750 gram kıyma 6 adet kırmızı kapya biber 2 adet domates Beştürlü baharat 1 paket Karabiber bir çay kaşığı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 2 kaşık margarin Kıymalı Biber Dolması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Tavuk Döner Konut Üretimi Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü 2 orta uzunluk kuru soğan 2 diş sarımsak 1 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı sıvı yağ Pul biber, karabiber, tuz, biraz köfte baharatı ve kekik Tavuk Döner Konut Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tavukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Fırında Kıymalı Şakşuka Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kıyma 1 adet soğan 3 yemek kaşığı zeytin yağ Tuz Karabiber Pulbiber Kimyon 3 adet patlıcan 2 adet kabak 7 adet yeşil biber 3 adet patates 5 adet çeri domates Kızartmak için; Sıvı yağ Sosu için; 1 yemek kaşığı salça 2 yemek kaşığı zeytin yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
  • Soru
Muhteşem Soslu Fırında Nar Üzere Kızarmış Tavuk Tanımı İçin Malzemeler Tavuk baget 10 adet mantar 3 adet patates 2 adet havuç 4 diş sarımsak Tuz Karabiber Kekik Zeytinyağı Özel sosu için 1 çorba kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı salça 2 çay kaşığı toz kırmızı biber Yarım çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Üst Alt