Orman Kebabı

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
Orman Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
1 kg dana kuşbaşı
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 büyük uzunluk soğan
4 diş sarımsak
3 tane domates püresi ya da 1 yemek kaşığı salça
3 adet patates
2 adet havuç
1,5 su bardağı bezelye
2 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Sıcak su

Orman Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tencereye yağı koyup kızdırıyoruz.
Etleri tencereye atıyoruz suyunu salmaya başlayınca kapağını kapatıyoruz.
Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Soğan, sarımsak ve domates püresini ekliyoruz.
Üzerini geçene kadar su ekleyip tencerenin kapağını kapatıyoruz.
Etler pişmeye yakın zerzevatları ve baharatları ekliyoruz.
Bu basamakta suyu azaldıysa tekrar su desteği yapabilirsiniz.
Kısık ateşte pişiriyoruz.Afiyet olsun .
Orman Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
Güveçte Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Materyaller 4 adet patlıcan Yarım kilo kuşbaşı et 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber Tuz Yağ Kara biber Kekik Pul biber Renk biberi 1.5 yemek kaşığı salça Güveçte Patlıcan Kebabı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Sultan Kebabı (Tavuklu) Tanımı İçin Malzemeler 300 gram tavuk göğsü 1 yemek kaşığı tereyağ yahut 2 kaşık sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet patates 1 adet havuç 1 su bardağı bezelye 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 adet yufka Beşamel sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
  • Soru
Etli Kuru Bamya Tanımı İçin Malzemeler 250 gram kuşbaşı et 1 orta uzunluk soğan 1 ip kuru bamya 1 diş sarımsak 1 kase haşlanmış nohut 2 domates 1 yemek kaşığı salça Tuz Karabiber 1 çay kaşığı limon tuzu Etli Kuru Bamya Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak bamyamızı sıcak suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler 1 adet kuru soğan 1 adet yeşil biber 1-2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 4 yemek kaşığı zeytinyağ 350 gram taze fasulye 1 adet domates Fasulyenin üzerini geçecek kadar su 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber İsteğe bağlı tuz Zeytinyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Soru
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay bardağı yeşil mercimek 1 su bardağı erişte Yarım yemek kaşığı domates salçası Yarım yemek kaşığı biber salçası 1 küçük soğan 1 diş sarımsak 6-7 su bardağı et suyu (Suyla da karıştırabilir siniz) Tuz Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üst Alt