San Sebastian Cheesecake

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
416,383
Çözümler
1
Tepkime
16
Puanları
308
İtibar
0
Yaş
36
Coin
255,000
San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
Yarım yemek kaşığı un
400 gram beyaz peynir
100 gram labne peyniri
1 paket krema
Yarım su bardağı şeker
1 paket şekerli vanilin
Çikolata sos için;
100 gram krema
40 gram sütlü çikolata
40 gram bitter çikolata

San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kaba şeker yumurtayı alalım güzelce kopuk kopuk olana kadar çırpın. Farklı bir kapta beyaz peynir ve labneyi unu vanılını ve kremayı çırpalım fakat düzgünce karışana kadar çırpın daha fazla çırpmayın ki kremanız tereyağı kıvamını almasın.
Bu peynirli karışımınızı kopuk kopuk olan yumurta karışıma ekleyip el çırpıcısı ile karıştıralım burada artık mikseri bırakalım.
Kelepçeli kalıbım içerisine yağlı kağıt koyalım çukur halindeki yağlı kağıda harcımızı dökelim evvelden ısıtılmış 210 derece fırında üzeri kızarana kadar denetimli formda pişirelim.
40 dakika piştikten sonra kesinlikle denetim edin tepsinizi yavaşça sallayın sansebastianımızın orta kısmı hafif bıngıldıyor olması lazım yani sallanıyor olması lazım bu kıvamda ise fırını kapatın ve oda sıcaklığında soğuyana kadar bekleyin.
Bir gece dolapta bekletmeden yemeyin.
Ertesi gün dilimleyelim üzerine çikolata sos ile servis edelim. Ben çikolata sosumu 100 gram kremayı ocakta işittim içerisine 40 gram bitter 40 gram sütlü çikolata katarak erittim ve sansebastianımın üzerine döktüm.
Bu ölçüler biraz az olup 4 kısıktır, biz konutta 2 kişi olduğumuz için az ölçü yapıyorum dilerseniz ölçüyü iki katına çıkarabilirsiniz.
Not: Ben bu ölçülerle 16 cm kelepçeli kalıp kullandım lakin siz ölçüyü iki katı olarak kullanacaksanız 24 yahut 28 cm kalıp kullanın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ikizlerin_mutfagi25

San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

  • Soru
San Sebastian Cheesecake (Yapımı Kolay Tadı Muhteşem) Tanımı İçin Malzemeler 300 gram toz şeker (1,5 su bardağından biraz fazla) 60 gram un (Dolu dolu 2 yemek kaşığı) 4 adet yumurta 950 gram taze peynir 2 paket vanilya şekeri 500 gram krema 1 çimdik tuz Bardak ölçüsü 200 ml. San Sebastian...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru
San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler 4 paket labne (150 gramlık paket kullandım) 1 su bardağı şeker (200ml) Biraz tuz 2 paket krema 4 adet yumurta 1 yemek kaşığı un Üzerine; Çikolata sosu San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 4 paket labne, şeker ve tuzu mikser ile şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Çikolatalı Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler Bisküvili taban için 1,5 paket petibör bisküvi( ben konuttaki arda kalan bisküvileri kullandım) 1 su bardağından biraz eksik süt 130 gram tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Çikolatalı kreması için Yarım su bardağı sıcak su Çeyrek su bardağı kakao 60...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
  • Soru
San Sebastian Cheescake Tarifi İçin Malzemeler 600 gram beyaz peynir (Ben pınar beyaz kullandım) 1 su bardağı + 3 yemek kaşığı şeker 4 adet yumurta 2 yemek kaşığı un 400 ml sıvı krema Kalıbı yağlamak için Tereyağı yada margarin San Sebastian Cheescake Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru
Erikli Ve Haşhaşlı Käsekuchen (Cheesecake) Tanımı İçin Malzemeler ️28cm’lik kalıp için️ Taban hamuru için; 150 gram tereyağ (oda ısısında yumuşamış) Yarım çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu 300 gram un(2,5-3 su bardağı) Kırıntı hamuru için; Yarım su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Üst Alt