Yetersiz Disk ALanı Uyarısını KaLdırmak

Bu Alanı Sizin İçin Ayırdık !

zeberus

Yeni Üye
Tepkime
1
İtibar
0
Coin
18
Harddiskinizi tıka basa doldurduğunuzda, Windows size "Yetersiz Disk Alanı" uyarısı verir ve bazı bilgileri silmenizi ister. Eğer böyle bir uyarı alıyorsanız ve bilgilerinizi silmek istemiyorsanız yapmanız gerekenler aşağıda sıralanmıştır.

- Başlat / Çalıştır' a gelerek komut satırına "Regedit" yazın.
- Açılan pencerede sırasıyla,
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersiyon\Policies\Explorer dizinlerine girin.
- Explorer' a geldiğinizde sağ taraftaki pencerede sağ tuş "Yeni\DWORD Değeri" yapın.
- Açmış olduğunuz değere isim olarak "NoLowDiskSpaceChecks" yazın.
- NoLowDiskSpaceChecks isimli değere çift tıklayarak "Değer Verisi" kısmına "1" yazın ve kaydedin.

Bu adımları yaptıktan sonra Yetersiz Disk Alanı Uyarısı almazsınız.

Yorum yapmak için hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir

Hesap Oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Bu kolay!

Giriş Yap

Zaten hesabınız var mı? Giriş yapın.

Benzer konular

• Soru
Bilgisayarın Hızını Arttırma Yolu Bilgisayarın Hızını Arttırmanın Yolları Neler Bilgisayarın hızını arttırma yolları nelerdir aşağıda bu konuda gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Öncelikle kararlılığı ve başarımı arttırmak için klasik görünüm modunu tercih etmelisiniz. Bunun için sırasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
bilgisayarınızı hızlandırın birçok özellik burda... Öncelikle kararlılığı ve başarımı arttırmak için klasik görünüm modunu tercih etmelisiniz. Bunun için sırasıyla: Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Görüntü >> Temalar Tabı >> Windows Klasik Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Klasik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru
Gereksiz dosyalardan kurtulun şletim sistemi her altmış günde bir masaüstünü temizliyor ve ayrıca kullanılmayan simgelerin silinmesi yönünde kullanıcılara önerilerde bulunuyor. Tahmin edileceği gibi bu sıklık yeterli olmuyor. Masaüstü Temizleme Sihirbazı'nın çalışma sıklığını değiştirebilir ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Regedit Nedir? Regedit Ne Demek? Regedit, Windows işletim sistemi için kayıt defteri düzenleyicisidir. Bu program, işletim sistemi tarafından kullanılan tüm ayarların kaydedildiği merkezi bir veritabanına erişim sağlar. Kayıt defteri, bir bilgisayarın işletim sistemi ve uygulamaları tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Windows 7 Performansı Nasıl Arttırılır? Windows 7 performansınızı artırmak için bellek kapasitesini kontrol edin. Defragmentasyon ile diskinizi optimize edin. Temizlik yaparak gereksiz dosyaları silin. Güncellemeleri düzenli olarak yapın. Virüs taraması yaparak bilgisayarınızı koruyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Üst Alt